Maden

Sydfrankrig er også mad.

Ønsker man at få en madoplevelse ud over det sædvanlige, skal man aflægge restauranten Riberach et besøg. Riberach er en restaurant, som er indrettet i det gamle vinkooperativ i Bélesta, og hvor gammel charme er smeltet sammen med moderne faciliteter. På stedet findes også et hotel, hvor nogle af hotelværelserne er indrettet i gamle vintønder. Restauranten har modtaget en Michelin-stjerne, og man får en fantastisk gourmet-oplevelse, der er meget billig sammenlignet med danske forhold.

Omgivelserne er smukke. Udsigten betagende. Oplevelsen og glæden ved at spise på Riberach er så meget værd at tage med hjem i kufferten.

15172090229_400dcdac1f_k

Der findes andre gode restauranter i nærheden, fx i Cassagnes, Caramany, Rasiguéres og Ille sur Têt (Casa del Ram). Hvis man vil have en god mad- og vinoplevelse, kan vi anbefale dette charmerede sted, der dog kun holder åbent om sommeren; Château de Jau.

chateau-accueil2

I Villerouge-Termènes (Restaurant Médiéval en Languedoc Rousillon) kan man spise middelaldermiddag på borgen. En spændende oplevelse ca. 1 times kørsel fra huset.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s