Bademuligheder

Cirka ½ times kørsel fra Bélesta findes ved Tautavel en pragtfuld lille flod og sø, hvor der kan bades i de smukke omgivelser. Svømmeturen ind mellem klipperne, de stejle klippekanter og det klare vand er en oplevelse værd.

Tautavel flod

Ved Vinca er der en kunstig badesø med fint strandsand (15 km. væk).

Lige før Ansignan (12 km. væk) kan man bade i floden. Lige efter broen drejes der skarpt til højre og ned af en grusvej,  hvor man kører ca. 1 km., før man kommer til en P-plads. Fra P-plads går man ca. 500 m. før man kommer til floden. Der er mulighed for at grille på grillstedet ved floden, men man skal huske selv at medbringe brænde.

Der er 40 km. til en perlerække af brede sandstrande ved Middelhavet, og længst mod syd i en bugt på kanten af bjergene ligger Collioure, som er en charmerende lille fiskerby.

collioure

Hvis man søger en afslappende oplevelse i ferien, anbefaler vi, at man tager turen til Fontpédrouse, hvor man finder svovlbadene, St. Thomas. Man kører af snoede veje, og ender i skoven, hvor de gamle bygninger dukker frem i lysningen. En rigtig fin oplevelse – lige så meget for at sidde ude i naturen, som det er at bade i det lune vand.

Ved St. Cyprien ligger et kæmpestort Aqualand med masser af udfordringer for store og små børn samt deres forældre.

Polin Twister Racer waterslide at Aqualand Costa Adeje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s