Fodbold

77379068

Et besøg i Bélesta kan lige så vel være natur, vandreture og god mad – som det også kan omhandle en fodboldoplevelse af de store. Barcelona ligger ca. 2½ times kørsel fra huset, så hvorfor ikke køre på udflugt, og krydse grænsen til Spanien for at kunne dufte græsset på Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane.

Hvis man gerne vil undgå selv at sidde bag rettet, kører der tog direkte fra Perpignan til Barcelona. Ved ankomst til Barcelona er det nemt at komme rundt med metroen – og ud til stadion. Kampene spilles ofte sent på aftenen, men heldigvis er flere af hotellerne i Barcelona til at betale sig fra.

Billetter købes på FC Barcelonas hjemmeside.

Hvis Barcelona ikke lokker, kan turen i stedet gå til Girona, hvor deres lokale fodboldhold også er spændende at følge. Girona ligger ca. 1½ times kørsel fra huset, og billetter kan ligeledes købes på klubbens hjemmeside.

Der er desværre ikke – på nuværende tidspunkt – nogle franske hold inden for køreafstand, men heldigvis er fodbold konstant under udvikling, så hvem ved…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s