Indkøb

Indkøb kan gøres forholdsvis nemt i lokalområdet.

På pladsen ved rådhuset ligger der en kombineret café/bar/forretning, “Bar le Phénix”, hvor man de fleste dage kan købe friskbagt brød og kage fra kl. 8.30. Åbningstiderne står på døren til caféen. Derudover er der ugentligt besøg af en fiske- og købmandsbil.

Den nærmeste større by er Ille-sur-Têt (8 km.), hvor der er et stort supermarked (i den østlige del af byen), mange specialbutikker samt marked hver onsdag og fredag. Er man glad for at gå på marked, kan man om lørdagen besøge områdets største marked i Ceret. Derudover er der fine indkøbsmuligheder i hhv. Millas (12 km.) og Estagel (13 km.).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s